[BlueOnyx:11247] Re: Slightly OT: Filezilla client not recognizing the site symlinks

jeffrey Pellin - PX2 jeffrey at px2co.net
Fri Aug 31 06:39:59 PET 2012


  

Hi, 

I use Filezilla on my production BO boxes and I cant
reproduce this - I follow the symlinks fine. However I always use sftp
to connect. 

I am currently using 3.5.3. 

If you wanted to set me up a
test account on your box I would be happy to see if I could follow the
links. If I can it's a prob with your Filezilla install, if not it must
be something weird on your box. 

You could try SFTP to see if it makes
a difference. 

Regards 

Jeffrey 

---

 JEFFREY PELLIN
 Director


JEFFREY PELLIN CONSULTANCY LTD [2] WORK: 01692 558226
 MOBILE: 07768
451738 
 EMAIL: jeffrey at pellin.co.uk [3]

 		See who we know in common
[4]

On 30.08.2012 19:41, Roy Urick wrote: 

> I've used Filezilla for
years on BO/BX platforms to move my site data on and off. I just tried
using it again on my current production box and noticed an odd (and
HIGHLY annoying) behavior. 
> 
> When I hit the /home directory and try
to follow one of the named symlinks to the sites
(/home/sites/www.site.com [1]) filezilla thinks it's a file and not a
directory. I just get a "not a regular file" error and have to manually
track down the actual website under .sites by directory number. 
> 
> I
can follow the symlinks just fine if I use the dos ftp client. 
> 
> Any
ideas?
 

Links:
------
[1] http://www.site.com
[2]
http://www.quick-websites.co.uk
[3] mailto:jeffrey at pellin.co.uk
[4]
http://www.linkedin.com/e/wwk/53425140/?hs=false|+|amp|+|tok=13wzr5NHSChl41
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.blueonyx.it/pipermail/blueonyx/attachments/20120831/fe37c6b0/attachment-0003.html>


More information about the Blueonyx mailing list