[BlueOnyx:11248] Re: Slightly OT: Filezilla client not recognizing the site symlinks

Roy Urick rurick at usa.net
Fri Aug 31 08:33:55 PET 2012


Thanks for the offer. I also use  3.5.3  and  reinstalled with no change. I switched to SFTP and it works just fine. 

 

Since this specific server deployment is being phased out I think I’ll let it ride and not worry about the actual fix. 

 

 

 

From: blueonyx-bounces at mail.blueonyx.it [mailto:blueonyx-bounces at mail.blueonyx.it] On Behalf Of jeffrey Pellin - PX2
Sent: Friday, August 31, 2012 7:40 AM
To: BlueOnyx General Mailing List
Subject: [BlueOnyx:11247] Re: Slightly OT: Filezilla client not recognizing the site symlinks

 

Hi,

I use Filezilla on my production BO boxes and I cant reproduce this - I follow the symlinks fine. However I always use sftp to connect.

I am currently using 3.5.3.

If you wanted to set me up a test account on your box I would be happy to see if I could follow the links. If I can it's a prob with your Filezilla install, if not it must be something weird on your box.

You could try SFTP to see if it makes a difference.

Regards

Jeffrey

 

---



Jeffrey Pellin
Director

 <http://www.quick-websites.co.uk> Jeffrey Pellin Consultancy Ltd

Work: 01692 558226
Mobile: 07768 451738 
Email:  <mailto:jeffrey at pellin.co.uk> jeffrey at pellin.co.uk

Description: Image removed by sender.Professional Profile <http://uk.linkedin.com/pub/jeffrey-pellin/15/a85/3b0> 

Description: Image removed by sender. Jeffrey Pellin


See who we know in common <http://www.linkedin.com/e/wwk/53425140/?hs=false&tok=13wzr5NHSChl41> 

 

On 30.08.2012 19:41, Roy Urick wrote:

I’ve used Filezilla for years on BO/BX platforms to move my site data on and off. I just tried using it again on my current production box and noticed an odd (and HIGHLY annoying) behavior. 

 

When I hit the /home directory and try to follow one of the named symlinks to the sites (/home/sites/www.site.com) filezilla thinks it’s a file and not a directory. I just get a “not a regular file” error and have to manually track down the actual website under .sites by directory number. 

 

I can follow the symlinks just fine if I use the dos ftp client. 

 

Any ideas? 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.blueonyx.it/pipermail/blueonyx/attachments/20120831/9f8fa162/attachment-0003.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ~WRD000.jpg
Type: image/jpeg
Size: 823 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.blueonyx.it/pipermail/blueonyx/attachments/20120831/9f8fa162/attachment.jpg>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.blueonyx.it/pipermail/blueonyx/attachments/20120831/9f8fa162/attachment-0001.jpg>


More information about the Blueonyx mailing list